Voor de vijftiende maal wordt op zaterdag 9 december van 15.30 uur tot 20.30 uur in het St. Jacobusstraat de Kerstmarkt in het Maaskantje gehouden. Het St. Jacobusstraatje wordt dan helemaal volgezet met marktkramen en volgehangen met lichtjes. Er zijn nu uiteraard nog kramen beschikbaar. Degenen die een kraam willen huren, kunnen zich nu hier aanmelden.

Aangeboden kan worden:  nieuwe kerstspullen, zelfgemaakte kerststukjes, kerstversieringen, kerststallen, kaarsen en kerstverlichting.

Ook welkom zijn aanbieders van winterartikelen, zoals winterkleding, (dikke) sokken, handschoenen, mutsen, dassen, sloffen, schoenen, laarzen, wintersportartikelen, kachels en hout, vogelvoer, elektrische dekens etc. Maar ook gezelschapsspellen en puzzels, om de lange winteravonden door te komen, zijn van harte welkom.

 

Een juiste combinatie van sfeervolle kramen met enthousiaste mensen, verlichting, vuurkorven, passende muziek en veel publiek, staat garant voor een gezellige Kerstmarkt in het Maaskantje. In het “kerstcafé” kunt u terecht voor een lekkere kop warme chocolademelk of glühwein en warme worstenbroodjes. Voor de kinderen loopt de kerstman rond met een zoete traktatie.

En wie weet werkt het weer ook mee om de perfecte kerstsfeer te creëren.

De Kerstmarkt vindt jaarlijks plaats op de tweede zaterdag van december. Het middelpunt van de Kerstmarkt is het ‘bakhuske’, waar al jaren op ambachtelijke wijze brood wordt gebakken. Ook tijdens de Kerstmarkt is dit lekkere, vers gebakken, brood te koop.

De entree voor de Kerstmarkt is gratis