AANMELDEN VOOR BRADERIE MAASKANTJE

                       

Op zondag 11 juni is het weer die traditionele en gezellige Braderie op het Maaskantje!

Het Maaskantje en de St. Jacobusstraat staan dan vol met kramen met een grote diversiteit aan artikelen. Naast de vele nieuwe spullen is er een vrijmarktgedeelte, er zijn creatieve kramen en er zijn oude ambachten.

Voor kinderen zijn er kinderkramen waar ze zelf spullen kunnen kopen en verkopen.

Het grootste evenement van het dorp belooft weer een groot feest te worden met gezellige terrassen vol muziek en dans. Het is een ontmoetingsplak voor de dorpelingen maar ook veel mensen van buitenaf vinden het altijd leuk om te komen.

Op dit moment zijn er uiteraard nog kramen te huur en belangstellenden kunnen zich inschrijven via de website www.braderiemaaskantje.nl, of bij Hennie van Gaal, tel. 06 – 53647399 of per email inschrijvingen@braderiemaaskantje.nl. Kraamhouders krijgen 10% korting als ze vóór 1 april 2023 inschrijven en betalen.

Dus; verkopers en vrijmarkthandelaren, maar bijvoorbeeld ook webshops, meld je aan, want de Braderie in het Maaskantje is niet alleen heel gezellig en druk bezocht, er wordt ook goed verkocht. Deze oproep geldt ook voor creatievelingen die hun zelfgemaakte spullen willen verkopen. De Braderie is tevens een ideale gelegenheid om sportclubs en verenigingen onder de aandacht te brengen. Wil je jouw club of vereniging eens goed promoten, bedenk dan een leuke activiteit waarmee je de aandacht trekt tijdens de Braderie of reserveer een kraam. Voor clubs en verenigingen zijn de kramen extra voordelig. Bespreek het eens binnen je vereniging en zorg voor een opvallende bijdrage aan de Braderie.

Voor meer informatie over de Braderie kijk op de website www.braderiemaaskantje.nl

Noteer alvast in je agenda: Zondag 11 juni 2023, Braderie in het Maaskantje.

We zien je graag dan!