Kerstmarkt 2023

Stichting “’t Oude Ambacht” organiseert op zaterdag 9 december 2023 (van 15.30u-20.30u) de bekende sfeervolle kerstmarkt op het Maaskantje. Zet alvast in je agenda!

De Kerstmarkt op het Maaskantje is inmiddels een begrip in Den Dungen en omgeving. De inwoners van het dorp, maar ook mensen uit de aangrenzende gemeenten zien elk jaar uit naar dit sfeervolle evenement. Bezoekers en kraamhouders ontmoeten elkaar in een gezellige sfeer.

Er is een kerstcafé, er is muziek, er zijn marktkraampjes, er is eten en drinken, er zijn activiteiten voor kinderen.   

Centraal op de kerstmarkt staat ons “Bakhûske”, al jaren een blikvanger in de Sint-Jacobusstraat, waar op echte ambachtelijke wijze het beroemde “Oude Ambachtsbrood” wordt gebakken. Ruik je het verse brood en de Glühwein al?

De voorbereidingen zijn in volle gang en er melden zich kraamhouders aan. Maar we kunnen nog meer kramen plaatsen. Dus als je met een kraam op de kerstmarkt wilt staan, kun je aanmelden via de website http://www.braderiemaaskantje.nl Graag vóór 15 november. De kosten per kraam zijn € 35,-.

Mocht je vragen hebben over de inschrijving, neem dan gerust even contact op met Mevr. Hennie van Gaal, email: inschrijvingen@braderiemaaskantje.nl of tel.: 06-53647399 (na 18:00 uur)