Kerstmarkt 2022 op het Maaskantje

Er kan weer een gezellig evenement op de kalender gezet worden, Kerstmarkt op het Maaskantje!

Onder de huidige omstandigheden en de verwachte ontwikkelingen met betrekking tot de Coronapandemie is het weer mogelijk om zonder grote gezondheidsrisico’s een Kerstmarkt te organiseren. En dat gaan we dus doen!  Op zaterdag 10 december a.s. is er weer een super gezellige Kerstmarkt op het Maaskantje. Dit uiteraard onder het voorbehoud dat er dan geen nieuwe beperkende maatregelen van kracht zijn.

Degenen die een kraam willen huren, kunnen zich nu al aanmelden. https://www.braderiemaaskantje.nl/kerstmarkt/inschrijven

De uitgangspunten voor wat betreft de aan te bieden koopwaar op deze Kerstmarkt zijn als volgt. Nieuwe kerstspullen zijn onmisbaar op een kerstmarkt, maar dat geldt ook voor zelfgemaakte kerststukjes, kerstversieringen, kerststallen, kaarsen en kerstverlichting.

Daarnaast horen er artikelen bij die te maken hebben met de winter en de wintertijd. Te denken valt dan aan artikelen zoals winterkleding, wintersportartikelen, schaatsen, kachels, vogelvoer, elektrische dekens, kussens, plaids, kersenpitzakjes, schoenen en laarzen, mutsen en dassen, pantoffels, gezelschapsspellen, puzzels, (dikke) sokken, handschoenen, open-haard-hout, enzovoort. Ook winterse drank en winterkost horen hier bij, om mee naar huis te nemen of om op de Kerstmarkt van te genieten.

Na een aarzelend begin in de eerste jaren is de Kerstmarkt in het Maaskantje uitgegroeid tot een echte Kerstmarkt waar de gezelligheid voorop staat.
De belangstelling voor dit evenement is, mede dankzij het Kerstcafé en de activiteiten voor kinderen, groot en dit geldt voor zowel de deelnemers als voor de bezoekers.

De geweldige locatie en de toegevoegde waarde van de activiteiten rondom de kerstmarkt zorgen ongetwijfeld voor veel bezoekers. Dus heb je iets aan te bieden van bovenstaande waren schrijf je dan snel in via de website: www.braderiemaaskantje.nl of neem contact op met Hennie van Gaal, tel. (06) 536 473 99 (bellen of stuur een bericht per app/sms) of per email: inschrijvingen@braderiemaaskantje.nl.

De Kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 10 december 2022 van 15:30 – 20:30 in de Jacobusstraat op het Maaskantje, rondom ons gezellige bakhûske.